Welkom! :) - Reisverslag uit Mechelen, België van Caroline Coenen - WaarBenJij.nu Welkom! :) - Reisverslag uit Mechelen, België van Caroline Coenen - WaarBenJij.nu

Welkom! :)

Door: caroline

Blijf op de hoogte en volg Caroline

28 Juli 2008 | België, Mechelen

Heej iedereen!
welkom op mijn blog :)
hierop zal ik dus het komende jaar jullie allemaal op de hoogte brengen van al mijn avontuurlijke verhalen en foto's van in Honduras! Het zou ook zeer leuk zijn moesten jullie er reacties op plaatsen :) en natuurlijk mag je ook wat vertellen wat er dan zoal in België gebeurt, zodat ik een beetje weet wat er in ons landje allemaal gaande is.
Momenteel zijn het nog 24 dagen voor ik vertrek! En ik vind het al zéér spannend. 21 augustus om 10 voor 8 vertrekt mijn vlieger naarhet verre land! Hopelijk hoor ik wat van jullie :)
daag xxx
caroline

• 28 Juli 2008 - 10:02

Lien:

Hey Caroline,

yes, ik ben de eerste die iets op je blog plaats. Ge gaat het daar super doen, echt, da gaat daar té fijn worden!! We zien elkaar morgen nog dus dan gaan we ons nog super amuseren voor je vertrekt é!!

xxx

• 28 Juli 2008 - 10:45

Annelien:

Hey, meis

er wacht je een echt avontuur!
    we houden je zeker op de hoogte van wat er hier gebeurt, ga je missen hoor!

xxx

• 28 Juli 2008 - 17:40

Ellen [de Melis =) ]:

Ik ga zeker regelmatig op de site komen kijken en dan zal ik ook zeker een berichtje plaatsen!
    Amuseer je daar en vergeet ons niet he =)
    Dikke kus!

• 04 Augustus 2008 - 10:06

Nora:

caroline, ge zijt zo gek als een deur, ma ik vind u heel leuk :)
    xx

• 07 Augustus 2008 - 19:28

Charlotte:

Hey Caroline!!
    Nog niet te zenuwachtig om te vertrekken ?
    Ik zit momenteel in Peru, maar zondag ben ik terug thuis... Als je nog vragen hebt (ivm bagage of weet ik veel...) dan mag je me altijd mailen!

Weet je trouwens waar ergens in Honduras je zal verblijven?
    Ik ben jaloers... Honduras is heel mooi... arm maar supermooi!

Liefs,
    Charlotte.

• 13 Augustus 2008 - 19:25

Mungo:

Veel succes en plezier ginder. ik blijf je volgen

• 17 Augustus 2008 - 21:24

Bernadette(mam Farah:

Carolientje,
    Het is bijna zover.
    Khoop het allerbeste voor je en veel geluk met je familie ginder!
    Dikke knuffel x
    Bernadette

Caroline

Heej, ik zit voor een jaar in Honduras en ik verblijf in een gastgezin in het stadje La Lima vlakbij de grote stad San Pedro Sula. Wat ik hier doe is, de cultuur en de taal leren kennen door onder andere naar een colegio(middelbare school) te gaan, mee te helpen in medische brigades, engelse les te geven aan arme kindjes, rond te reizen en nog veel meer. Alles vind je terug in mijn reisverhalen en kan je bekijken op mijn fotos. Mensen, sta niet stil en reis! Verken de wereld want het leven is zoveel meer dan je eigen land en cultuur. Het geeft een zalig gevoel om eens in een totaal andere cultuur te leven en een andere taal te spreken. Dus pak je rugzak en GO ;)

Actief sinds 25 Juli 2008