Juni
Door: Caroline
Blijf op de hoogte en volg Caroline
11 Juni 2009 | Honduras, La Lima
Eindelijk heb ik eventjes de tijd gehad om vlug iets te posten, want nu dat het mijn laatste weken zijn wil ik vanalles ng veel doen en met iedereen afspreken want amai ik ga het hier zo erg missen! Volgende week komt mijn moeder en zus mij bezoeken en ga ik hen 2 weekjes het land laten zien, dus daarom dat ik nu nog goed van alles ben aan het genieten hier in mijn dorpje.
Deze week is mijn laatste week school en we hebben vandaag echt een zalige dag gehad. We mochten in normale kleren komen, niet in unifrom jeej :p en ze hadden zo verschillende spelen georganiseerd, een gevangenis gemaakt waar we de leerkrachten en leerlingen konden insteken voor geld en ook een disco gebouwd wat echt een sauna was!! Echt manman het was een en al dirty dancing daar binnen, en alle studenten aan het dansen en zweten. Ik denk dat ik nog nooit zo nat ben geweest na het dansen :D En de latinos dansen hier zwoel ze!
Ohja nog nieuwtje, ik ben uitgekozen tot kandidaat van 'Miss novia 2009' en ik moest al elke dag zo schoon naart school komen en morgen ist verkiezing :d hahaha. We zullen wel zien wie er wint he :p zo grappig wat ze hier allemaal in school organiseren. Verleden weekend bij vriendin doorgebracht, partido Honduras-USA gezien, savonds naar carnaval geweest, in zo een hele grote molen gezeten en stilgestaan op zijn hoogste punt doordat de motor uitviel :D Dat was weeral typisch dat ik daar net inzat he. Zo een 10 minuutjes hebben we daar in stil gezeten, maar al bij al was het een schoon uitzicht daarboven met al die lichtjes van de grote steden in de verte. Ook veel nieuwe mensen nog leren kennen. Nog leuke dingen gemaakt in de naailes en diploma vandaag gekregen. Ik kan dus nu al broeken,shorten,rokjes,kleedjes enz maken. Alleen hopelijk onthoud ik nog hoe enzo :). Ohjaa en weetje nog dat ik in het begin van het jaar veeeel gitaar speelde? Wel dat is al wat verminderd.. maar in belgië begin ik wel opnieuw, in ieder geval heeft er een vriend van mij iets super zalig in mijn gitaar gegraveerd. Enfin zijn vader :) Hij is groot kunstenaar in houtkerven en heeft zo in het groot Honduras, met een bloem en een heel typisch hondurees landschap gegraveerd en als je het ziet is het wooow bangelijk. alleen moet ik nu even goed kunnen spelen zoals het eruit ziet :)
Gho de tijd gaat zo snel, maar ik ga nog goed veel van de natuur en tzonneke genieten en hopelijk komen er niet meer aardbevingen zoals voorspeld is.. Want er zijn nu al 2 grote geweest die veel schade hebben aangericht, en waardoor ik even niet wist wat ik meemaakte, maar dus laat ons hopen dat het bij deze blijft. Want dat was echt super gek! Ik zag dat hele huis heen en weer zwieren, want dat is hier van hout op enkele palen! Maar met mij is alles inorde! Alleen denk ik soms, wat maak ik hier toch allmaal mee in dit land he :)
Ik wens jullie allen veel succes toe!
En weet dat ik jullie graag zie.
Besos y abrazos
carolina la catracha (= hondurese :))
11 Juni 2009 - 06:56
Ellen:
Heeeej Caro!
Je hebt groot gelijk! Geniet er nog maar van! Nu is het echt niet lang meer eh! Ga je nu met je mama en zus terugkomen of nog altijd 8 juli? Ik heb straks examen en ik en mega zenuwachtig! Dus ik ga nog wa voort leren :) Dikke zoen en tot binnekort eh ;)
xxx -
11 Juni 2009 - 07:35
Fiene:
ja beejbie de jaloezie druipt er weer af bij mij! Kon ik ook maar twee weekjes afreizen naar honduras en alle examens vergeten! Heb weer genoten van u berichtje en kan niet wachte tot ge terug zijt! helaas kan ik u dan maar efkes zien want kvertrek me de melis naar Italie. maar in augustus zulle we de panne van't dak feesten! Khoop echt da ge volgend jaar naar Leuven komt want ik vind dak u al genoeg heb moete misse :)
dikke kussen en geniet nog met volle teugen van alles! xxxxx -
11 Juni 2009 - 10:00
Buurmesos:
Carolina la catracha aka Miss novia 2009 (ik weet dat ge ga winnen) aka latino danseres, geniet er nog van daar!
Probeer ni te hard te beven, want dan schrik ik toch wel even!
Hopelijk kun je later mijn kleedjes naaien, evengoed dan dat je met je lijf kan zwaaien.
Ik zie al uit naar je terugkomst en naar de mooie gitaar, ik hou mijn traantjes al klaar;). Laat ze nog is goe zien hoe een schatje dat ge bent, en zoek u daar nog ne schone vent:p. Geniet van de rondreis, Carolina ik vind u mega-wijs!
Tot binnen een kleine een klein maandje in ons land, ik kijk er al naar uit want met u ist altijd plezant!
besos y abrazos;)
Karen -
11 Juni 2009 - 10:26
Mama:
ik ben curieus of je gewonnen hebt met verkiezing
t zijn weer mooie foto's hoor!!
nog veel plezier en tot volgende week
bye -
11 Juni 2009 - 17:38
Lien:
Hey Caroline,
idd, genieten is de boodschap, toch nog voor even é !! hier is het absoluut even niet genieten met de examens, maar dat zal ook wel zo voorbij zijn zeker :s
en echt kei mooie, toffe fotos allemaal. Wnr kom je eigelijk juist terug?
dikke zoen, en tot gauw. x -
11 Juni 2009 - 20:08
Sandra:
Hejhejheej! Hier heb je nog iemand om gitaar te leren: ben er ook ooit eens mee begonnen, maar ze staat nu bij Lori onder 't stof. :) Ik heb net vernomen dat ik er ook niet ga zijn bij je terugkomst, ben dan op vakantie.. Maar je gaat het toch sowieso heel druk hebben met iedereen die jou terug wil zien, dus dat dat bij mij met een beetje vertraging is is zo erg wel niet. Al wou ik anders wel op de luchthaven wachten! Caroline, je bent echt een gelukzak! De ene grote vakantie vertrekken als ze bijna om is, dan een heel jaar.. euh.. óók vakantie en terugkomen aan het begin van de, jawel: vakantie! Maar het is je gegund hoor :)
Ik kijk al zo uit naar het weerzien! En als het wat meezit met mijn examens gaan we op kamp! :) Allez, jij sowieso wel zeker?
Doe het daar nog goed!
Dikke kus -x- -
18 Juni 2009 - 20:58
Fieke:
Hola chica,
Ya me voy :-( toy muy triste... Mañana voy para TGU, y me tocan a dormir donde gente que no conozco. Que feo, mi última noche en este país maravilloso, con personas que no me conocen. Te quiero desear todavía muchos momentos inolvidables. Disfrute mucho tus últimas semanas aquí. Espero de verte algún día en Bélgica (since we live really close!). Yo siempre tendré mí blog en internet, entonces, así me podrás contactar. Para que practicamos nuestro Español Catracho, verdad ;-). Pués, hasta aquí no mas, te dejo. Hasta pronto! Abresos!