Laatste weekjes - Reisverslag uit La Lima, Honduras van Caroline Coenen - WaarBenJij.nu Laatste weekjes - Reisverslag uit La Lima, Honduras van Caroline Coenen - WaarBenJij.nu

Laatste weekjes

Door: Caroline

Blijf op de hoogte en volg Caroline

25 Juni 2009 | Honduras, La Lima

Heej iedereen!
sorry als ik de laatste tijd niet zoveel meer van me heb laten horen maar ik zit nu met mijn liefste zus en moeder vanuit Belgie wat te rondreizen en we hebben al heel veel leuke spannende en avontuurlijke dingen meegemaakt. Ik vertel jullie binnekort in belgie alles en ja ik wou gewoon eventjes meedelen dat alles goed metme gaat en dat ik het hier binnekort heel hard ga missen. De zondag 5de juli moet ik jammer genoeg al de bus naar de hoofdstad nemen om dan maandag op de vlieger te zitten. Maar jullie trugzien daar zie ik wel naar uit hoor!!
dikke zoen van het bruin hondureesje

• 25 Juni 2009 - 21:24

Emilie:

hej caroline
    ik heb u al een paar mailkes gestuurd mar je hebt niet geantword, je zal waarschijnlijk van uw laatste dagen aant genieten zijn. toch hoop ik dat ik zo snel mogeljk iets hoor van u.
    dikke dikke kus,
    Emilie en tot snel!!

• 27 Juni 2009 - 17:44

Koene:

eindelijk krijgen we u terug :) al die tijd niemand om de ingrediënten van mijn chips voor te lezen.. geniet nog van uw laatste daagjes hé! X tacco

Caroline

Heej, ik zit voor een jaar in Honduras en ik verblijf in een gastgezin in het stadje La Lima vlakbij de grote stad San Pedro Sula. Wat ik hier doe is, de cultuur en de taal leren kennen door onder andere naar een colegio(middelbare school) te gaan, mee te helpen in medische brigades, engelse les te geven aan arme kindjes, rond te reizen en nog veel meer. Alles vind je terug in mijn reisverhalen en kan je bekijken op mijn fotos. Mensen, sta niet stil en reis! Verken de wereld want het leven is zoveel meer dan je eigen land en cultuur. Het geeft een zalig gevoel om eens in een totaal andere cultuur te leven en een andere taal te spreken. Dus pak je rugzak en GO ;)

Actief sinds 25 Juli 2008