Laatste weekjes
Door: Caroline
Blijf op de hoogte en volg Caroline
25 Juni 2009 | Honduras, La Lima
sorry als ik de laatste tijd niet zoveel meer van me heb laten horen maar ik zit nu met mijn liefste zus en moeder vanuit Belgie wat te rondreizen en we hebben al heel veel leuke spannende en avontuurlijke dingen meegemaakt. Ik vertel jullie binnekort in belgie alles en ja ik wou gewoon eventjes meedelen dat alles goed metme gaat en dat ik het hier binnekort heel hard ga missen. De zondag 5de juli moet ik jammer genoeg al de bus naar de hoofdstad nemen om dan maandag op de vlieger te zitten. Maar jullie trugzien daar zie ik wel naar uit hoor!!
dikke zoen van het bruin hondureesje
25 Juni 2009 - 21:24
Emilie:
hej caroline
ik heb u al een paar mailkes gestuurd mar je hebt niet geantword, je zal waarschijnlijk van uw laatste dagen aant genieten zijn. toch hoop ik dat ik zo snel mogeljk iets hoor van u.
dikke dikke kus,
Emilie en tot snel!! -
27 Juni 2009 - 17:44
Koene:
eindelijk krijgen we u terug :) al die tijd niemand om de ingrediënten van mijn chips voor te lezen.. geniet nog van uw laatste daagjes hé! X tacco