Aangekomen!! :)
Door: caroline
Blijf op de hoogte en volg Caroline
23 Augustus 2008 | Honduras, La Lima
ik ben gisteren goed aangekomen in Honduras en ik was al van het eerste moment verliefd op het land! De vlucht zelf vond ik ook al heel leuk omdat zo'n sjowe mense zijn. kheb wel ni kunne slape, maar heb genoeg boekjes gekregen om me bzig te houden
Eens uit de luchthave wast al meteen 30 graden en alle mensen zagen er zo vriendelijk uit :)Toen we dan met de bus van de hoofdstad Tegucigalpa naar Valle Los Angeles reden was er echt ongelooflijk veel en mooie natuur te zien. Ook waren er enorm grote verschillen te zien, je had enerzijds keeeiveel krotwoningen en anderzijds kei sjike huizen op een heuvel ofz.
Toen we dan aankwamen aant hotel, want we zijn nu eerst nog zo op een weekendje met alle AFS studente, kon ik men ogen niet geloven! Een kei gezellig hotelletje met van die typische motelkamertjes en een kei groot zwembad :p Ahja en de groep bestaat uit, 10 belgen en 22 italiaanse meisjes, 5 amerikanen en 4 duitsers ofz. En de groep Belgen is echt kei leuk. Ik kan al met elke Belg goed overweg :) we zouden zelfs het liefst gewoon met de Belgen een heel jaar wat rondreizen :p maar da zal ni echt gaan he :D
Morgen(zondag) komen onze gastouders ons allemaal halen, dus ben wel zeer benieuwd. Ohja en ier is ok zo ne fitnesm echt grappig. Das een klein huisje met 1 loopband, 1 fiets, 1 step en 2 krachttoestellen en den uitbater noemt Carlos :) ik heb dan gistere avond nog met den Damien (belg) gaan fitnesse want toen wast ng gratis, nu ist betalen maar tis maar 5 dollar
Ik ga jullie eens laten, want we gaan ier is int stadje kijken
daaaag!
xxx
23 Augustus 2008 - 15:27
Welman:
allright das tof om te hore da ge het direct zo goe naar u zin hebt...
nog is excuses dak ni zen komme afscheid neme op de vismarkt ma kmoest laat werke. khoop da ge u nog hard amuseerd en ik ben benieuwd naar al u spannende verhalen dus schrijve maar !!!
joep,
xxx,
welman. -
24 Augustus 2008 - 14:35
Miky:
Hey Caroline ,
leuk om te weten dat je goed bent aangekomen .Zo te zien heb je het nu al naar je zin , dit is een ervaring die je nooit zal vergeten ! Geniet er met volle teugen van elke dag .
Alvast een dikke knuffel en tot een volgende keer . Bye bye
Miky -
24 Augustus 2008 - 14:50
Mama:
amai wat blij dat het daar goed meevalt!Ik was nog niet thuis toen je vrijdag uit miami belde en dat vond ik spijtig!Maar via je blog weet ik het laatste nieuws en dat is leuk! Vandaag is
Bert en Birgit met Kobe en mamy en miky op bezoek geweest en t was plezant . Seffens moet marco tennisfinale spelen en daarna gaan we naar maanrock! Ik loop af en toe je kamer en dan is het alsof je thuis bent, ik laat ze rommelig liggen! ha ha ! hou je taai lieve schat en doe de groeten aan je gastgezin!!!vele xxx -
24 Augustus 2008 - 22:55
Bonobs:
Dag lieve meid!
wat ben ik blij dat alles daar zo huppeldepup gaat..
.. 'kzal je ongetwijfeld missen, maar ik weet dat je de tijd van je leven zal beleven. Geniet er ieder moment van!
Veel liefs,
Bonoboss -
25 Augustus 2008 - 14:14
Bram:
wauw da ziet der al goe uit !!!
en ni teveel me de belgjes omgaan...(AFS brainwash) -
25 Augustus 2008 - 16:50
Muntje:
amaai da ziet er daar tof uit!!
amuzeer je daar maar een jaartje maar da zal wel lukke zeker:)
veel coole verhale schrijve zodat we hier goed op de hoogte blijven e
xxx ciao!!! -
25 Augustus 2008 - 16:53
Ka:
Goeie bal Caro,
dan zit je zo ver van huis en zou je van plan zijn daar alleen met de Belgen op te trekken! ;)
Fijn dat je al meteen een eerste goede indruk hebt. Ik hoop dat die in het algemeen ook zo gaat blijven en dat je daar een fantastisch jaar tegemoet gaat! Waar ik niet erg aan twijfel..
Stom dat we enkel nog gebeld hebben voor je vertrek, 'k had graag naar Mechelen gekomen, maar dat was vrij onmogelijk..
Hou je goed daar!
-x- -
25 Augustus 2008 - 19:30
Papa Marco:
dag caro,
blij te vernemen dat uw eerste dagen al keei goe meegevallen zijn. Heb gisteren finale verloren maar toch een goede wedstrijd gehad. Filip is naarstig zijn spaans aant blokken. Mama is zoals altijd over haar grenzen aant gaan met werken.An-Katrien en ikzelf porren haar aan om het wat kalmer aan te doen maar dat is boter aan de galg. Er is weinig leven in uw kamer en mam laat alles liggen zoals je vertrokken bent.
Laat ons weten hoe uw ontvangst was in en met uw gastgezin. groetjes marco -
26 Augustus 2008 - 08:00
Nora:
ik ga u missen meisie. kvind het zo erg da ik u ni meer heb gezien (hopelijk vergeeft ge het mij tegen da ge terugkomt:)) da ziet er daar echt tof uit! zo typisch voor u da ge weer goe terecht gekomen zijt hè :)
ik vond de zomer echt zo leuk met u (alle :) tog die 5 dagen ofzo). Laat snel iets weten hè
kusjes -
27 Augustus 2008 - 22:23
Broer:
Hey Caro!
alles goed ginder?
Zou jij eens je skypenaam kunnen geven?
Of je telefoonnummer van je nieuwe thuis...dan kunnen we je eens opbellen ;)
Vele groetjes
Filip en Mama