todo fiesta :)
Door: caroline
Blijf op de hoogte en volg Caroline
01 September 2008 | Honduras, La Lima
de voorbije dagen wast carnaval hier in Honduras en da was echt zoo leuk :)
heel veel volk en zeker 10 verschillende podias met leuke muziek om op te danse zoals salsa, merengue, reggaeton,reggae, r&b, mexicaanse muziek, beetje techno/elektro achtig wat dat kennen ze hier nog niet echt :P alleen zo heel oude zoals calabria.
Er was ook veel sfeer want iedereen int stadje danste en dansen da vindik leuk eh :) en we waren ook met een grote groep vrienden van mijn gastzussen.
Soms voelde ik mij wel onveilig hier in La Lima omdat er op die plaats blijkbaar veel gestolen en overvallen wordt savonds dus als er ene dichtbij mij kwam en zei ola chica, dacht ik al van please laat mij merust (vieze oude venten) :D
Maar voor derest wast dus dikke party eh! Na da carnavalfeesje zijn we dan nog naar vriende thuis gegaan en daar wat gedronken en verder gefeest met wat muziek, leuk gezelschap en een glaasje rhum cola :) que rico!
Oja en ik had in mijn vorig berichtje iets gezet van da we naar braziliaans restaurantje gingenm heb da dus verkeerd verstaan van die ouders :P
blijkbaar gingen we naar braziliaanse familie van hen in San Pedro Sula en er was veelvolk! De kleine nichtjes en neefjes hier hadden een kleine kinderparty en waren ze zo een typisch latijns amerikaanse spelletje aant spele, namelijk op zo'n piñata slaan tot er snoep uit komt (zie foto). Natuurlijk heb ik da ook eens geprobeert want da zag er zoo leuk uit :D ookal is het voor kindjes..
Ahja en vandaag benk voor de eerste keer hier naar school gegaan en amaj da was saai. Ik verstond eiglijk nx van wat die leerkracht zei want die brabbelde echt zomaar wat, maar allegeluk wast al om 12 uur gedaan!
Ik hoopdat ik vlug sociaal werk vind en kan doen, dan moetge ni naar school. Wil liever arme straatkindjes helpen of engels les geven dan naar de saaie school te gaan :D
Maar de klasgenoten waren allemaal wel zeer vriendelijk. Ze kwamen direct naar mij en zeiden vanalles, dus twas altijd wel van huh? wa zeg je :) en heb ze ook al paar woorde aangeleerd in nederlands, en die kunne da echt ni uitspreken he! spaans daarentegen is dan toch wel makkelijker denk ik..
Na school ben ik dan ng wat gaan lope hier, want ik mis sporte!! :P
en erna heeerlijk gekookt voor de eerste keer :) Het noemt pastellitos en het is iets typisch hondurees. Eecht super lekker. Gehakt met groentjes en dan in deeg rollen en fritureren inde pan en met ng wat koolsalade. Hmmm..
Ale, tot de volgende!
xxx
02 September 2008 - 06:57
Pavo:
hej carooo! de max dat ge het zo naar u zin hebt! fijne gastfamilie is wel tof! en amai zwembad in de tuin ofwa? heeerlijk... super dat uw spaans er ook zo snel op vooruit gaat. leuke foto's trouwens, ik wacht op meer! Mucho gusto! beso van de paaf -
02 September 2008 - 10:16
Jente:
dag schatje! ik zei het u toch da da spaans nog wel ging meevalle! :) kunde u adres nu is geven want het kriebelt al een bekke in mijn hand vo een briefke te schrijven xxxx -
02 September 2008 - 16:17
Raccoon:
Gegroet klein indrike,
que tal?
Allereerst mijn verontschuldigingen: ik had mijn alarm dus wel degelijk om 4 uur gezet, maar ik ben daardoor geslapen, en heb dus niet meer naar u thuis kunnen fietsen zoals de bedoeling was...
EXCUSES mi amor! -
02 September 2008 - 17:27
Dante:
Piep, leuk om weten dat je het echt wel naar je zin hebt daar :-) Ik zou zeggen geniet er met volle teugen van !! Ik kan ook amper wachten,ni deze september ma volgend schooljaar september (pff nog zo lang) ist den trouw van m'n broer en catia in brazilië en ik mag meegaan jippieee,een maand brazilie, nu eerst afstuderen :-D De hoogste tyd ;-) En ik word bijna nonkel,kannet amper geloven :-) De tyd ga snel xx Benieuwd naar je volgende belevenissen :-) -
02 September 2008 - 20:16
Kwikstaart:
leuke foto's !
nieuw kleedje aan bij de pinata? tis mooooi!
kmis je trienemien :)
amuseer je daar -
03 September 2008 - 11:43
Yann:
Hallo Carolina. Ikzelf ben een vrijwilligers coordinator voor een weeshuis in San Pedro Sula. Ik hoorde dat je iets met straat kinderen wilde doen in La Ceiba, geloof me er zijn genoeg mogelijkheden daar. Laat me maar even weten of ik je een aantal e-mail adressen moet geven van organisaties in La Ceiba.
Mijn e-mail adres is yabab02@yahoo.com.
Veel success en doe voorzichtig daar! -
03 September 2008 - 20:42
Lander En Ruth:
ey caro nog veel genot en fiestas daar toegewenst amuzeer u -
04 September 2008 - 19:04
Mama:
dag schatteke! leuke foto 's van jou met de blinddoek om en achter het fornuis! allé t gaat terug wat beter zie ik! geniet er maar heel hard van want de tijd vliegt, je bent ondertussen al 2 weken weg! nog 40 te gaan :)
dikke zoen van iedereen thuis! xxxxxxx -
07 September 2008 - 12:47
Annelien:
éy caroline,
leuk om die berichten te lezen :) tziet er allemaal zo plezant uit, kben echt blij voor u!
en da sociaal werk zal echt wel toffer zijn dan naar school te gaan..
ik ben nu juist terug van Zarautz daar wast ook wel tof :)
Dikke kus!