Wat vanalles
Door: caroline
Blijf op de hoogte en volg Caroline
05 September 2008 | Honduras, La Lima
kheb vandaag al de hondurese gewoonte overgekregen :) lekker lui in mijn bed gelegen door me perongeluk te overslapen :P
normaal moest ik dus naar school gaan, maar heb mijn wekker echt ni gehoord, dus ben ik wat blijve ligge..
Kben ook nog is naart stadje geweest en das echt leuk, alleen hebje wel al die mannen dat fluiten, toeteren, roepen "te amo" en "I love you" en weet ik veel nogwat en trare is, ik was gewoon in een lange broek en gewone tshirt en bezweet van die hitte hier en dan ng zitten ze te roepen, manman.
Ik vind het hier ook erg leuk om rond te lopen, want tis zo rustig en veel frisse lucht, mooie exotische bloemetjes en veel vlinders. Alleen rond de middag is het wel niet te doen met die warmte, dan loopt het zweet echt letterlijk van je lichaam af! Dus ik ben eiglijk echt wel blij dat ze hier enkel koude douches hebben, want je verlangt er echt naar. En zo twassen van de kleren vind ik ook echt ngwel leuk, zorgt voor wat verfrissing :)
Tis trouwes echt makkelijk,wat schrobben, inzepen en ophangen en ik hang meestal zelf ook helemaal vol zeep dan :D.
Gisteren was het Denisse hare verjaardag en eerst waren we zo met gezin ne lekkere pizza gaan eten! twas wel raar, want ik dacht ieder bestelt zijn eigen pizza dus ik kies ene, maar die nemen ier dus enkel ene gigantische voor iedereen, nooit ene voor ieder apart, maar da was ok goed e :)
alleen had ik weer de meeste stukken opgegete :P ik kant ier echt ni laten om weinig te eten. Alles is hier zo lekker, zelfs de pikante salsa saus begin ik lekker te vinden!
Na pizzaria zijn Denisse, Alejandra, Allan en Emerson nog naar een leuke bar/disco 'Esperanto' geweest in San Pedro en da was echt leuk. Een glaasje baileys, wat electro en wat dansen, twas echt leuk :) en tgrappige is dat da op ne gewone schoolavond was met als gevolg dat ik super moe was en dus mij heb overslape...
Voor derest gaat dus alles vlotjes, en de taal lukt echt al heel goed! Alleen op school versta ik de leerkrachten niet, maar da zien we ng wel e :p kvind het echt goed dat over 2 maand vakantie is, want het kriebelt al in mijn buik om hier rond te reizen in honduras. Kga ook vragen ofk dit weekend naar Puerto Cortes mag, daar woont emilie een vriendin van afs belgië en datis vlak aan de zee en tis er naart schijnt echt heel mooi, dus ik hoop echt datk mag!
Hou jullie goed en tot de volgende :)
xxx
06 September 2008 - 06:26
Marco:
dag zusje,
kzie dat het er goed gaat. alleen da overslapen zag ik ni graag(grapje).thuis loopt alles op wieltjes.
an-katrien heeft praktisch heel de week gewerkt en nog wa extra sportoefeningen gegeven aan oudere mannen?(40j en zo).Filip denkt dat hij er eindelijk door is.
Heeft onderscheiding op z'n thesis. Zou het dan toch waar zijn dat hij dit jaar afstudeerd. Hij vertrek morgenvroeg met maxime naar Egypte voor een week. Vertrek naar luchthaven 4H30 en ge al raden wie ze mag voeren.
mama is gisteren naar de cinema geweest met mama mia en lutgardje. Blijkbaar was het een vrouwenfilm "mama Mia".
Niels is nog maar eens 14 dagen naar spanje x-board ge weet wel. Heeft efkens een week stage gelopen in de school.
Ik moet straks 1/2 finale spelen op BTK en ik denk dat het ne hele straffe is maar we zien wel.Hoe ist me u en de madre? al beter en zet uw schoenen ni meer naast of voor de zetel.
ik hoor je nog wel; liefs marco -
06 September 2008 - 16:45
Sandra:
Caroke toch.. 'Een lange broek en een t-shirt'.. Volgens mij zagen die mannen gewoon de knappe Indri :) Maar laat je niet doen he!
-x- -
07 September 2008 - 14:19
Farah:
hej Caro!
in het begin miste ik iedereen ook superhard,nu gaat da wel al veeel beter. als ik bij vriende ben mis ik niemand echt, maar zo als ik op de pc zit, of nix te doen heb dan dwale mijn gedachte toch nog af.
en is idd jammer da da zover ligt (en zeker da ge ni mee kunt wnr u familie nr hierkomt!) mja, zowiso als we trg zijn da we een dik feesje gaan bouwe, al onze verhale in geure en kleure gaan vertelle en ...
ik mis u ook, u vrolijkheid en u gebabbel en u gedans en alles :)!
kzag zo net in bij verschillende mense da Laundry day zalig was, kmoest drct aan u en nora denke, vorig jaar wast echt goe!
goh kwou nog iets zegge ma ben het nu vergete natuurlijk... ahja, Jana, anthony en olivier zijn geslaagd trouwens e :) kwist ni of ge da al weet..
ok ma da is het zowa.. wa een lange reactie :), mja, wa lectuur voor als ge u verveelt e.
pf tis hier nu trouwes al 2 dage max 15 graden ofzo, BRRR. maar ik overleef het wel :). zoals gij in die hitte! eet maar veel fruit en drink veel water zoda ge ni uitdroogt e :D.
dikke dikke kus en tot de volgende!
beijos -
07 September 2008 - 18:16
Zusje:
olaa guapa hermana!
amai k lees dat t daar echt super is! ben stiekem wel een beetje jaloers zene...ik zie er echt al naar uit u te kome bezoeken volgend jaar! en als je zo blijft voort eten caro in XXL :) haha!
hier thuis alles in orde, gisteren naar laundry day geweest! twas super, heb aan u gedacht zene!!
trouwes, nog geen knappe hondurees tegengekomen? :p
dikke zoen en tot snellll!!!
(o ja, waar is rugzak v jack wolfskin?)
07 September 2008 - 18:31
Zusje:
olaa guapa hermana!
trouwes, nog geen knappe hondurees tegengekomen? :p
dikke zoen en tot snellll!!!
(o ja, waar is rugzak v jack wolfskin?)
09 September 2008 - 11:54
Mama:
dag lui carolintje!!
je hebt het daar wel helemaal naar je zin he!
En wij zitten hier maar in de regen, een heel weekend lang en ook al wat frisser! tja bij jullie is het weer bijna altijd goed, zalig!!
Iedereen vraagt naar u en ik zeg steeds dat het heel goed gaat, hopelijk nu ook op school hé.!
wees toch maar voorzichtig en ga niet alleen op stap , dat is toch gevaarlijk hoor!!
Ik wil je levend terug zien! Ik heb je kamer dan toch eindelijk opgeruimd en je kast geschikt. An Katrien heeft haar kamer andersom gezet en het is beter en gezelliger nu. En voor de rest is alles ok en wachten we op het resultaat van Filip zijn examens!!! K ben heel curieus maar k dend dat het goed is;hij is nu aan t uitblazen in Egypte met Maxim8
Dah lieve shatteke tot de volgende keer en er is een lange! brief onderweg -
09 September 2008 - 20:26
Filip:
Hey zus,
ik zit nu in Egypte, Hurghada en hier is het ook heel warm.
Ik ben hier met de Maxime.
Overmorgen gaan we is gaan duiken...
Wij zijn nu ook lui geworden zenne
groetjes
filip