Tussendoortje
Door: caroline
Blijf op de hoogte en volg Caroline
17 September 2008 | Honduras, La Lima
Ik heb dus de voorbije dagen/weken ontdekt dat er dus superveel verschillende beesten hier in huis zit he :D
Gisterenavond had ik zo weer eens een dikke salamander ontdekt achtert gordijn, een vette kakkerlak ondert bed en veel muggenbeten op mijn benen :D
Ook hier in de living elke avond zeker stuk of 4 kleine gekkos opt plafond, op de muur, echt overal!
Ook in de frigo,op tafel en opt aanrecht veel kleine rondkruipende beestjes, dus als je hier erges een stukje eten laat liggen in huis, na 5 minuutjes is het in beslag genomen door de mieren en andere beestjes :P
Ook savonds zijn er super veel vleermuizen opt dak,vooral boven onze kamer. Want het dak is hier zo'n golfplaat dus da kan daar onder kruipen en dan zien die zowa aant vechten en piepen en springen, echt rare en ambetante beesten die vleermuizen.
Ik hoop alleen dat er nooit één in onze kamer terechtkomt want dan loopk weg :D
Gisteren wask echt heel hard verschoten en de meesten onder jullie weten mijn reactie alsk verschiet :D Heel grappig en gek. Wel mijn zus had zo een vogeltje op haar schouder, heel schattig, maar dan vloog het ineens richting mijn gezicht en ik dook weg en de stoel waark ik opzat is gewoon volledig afgebroken :D de poten zijn gekraakt en da waren eiglijk wel mooie antieke stoelen.. maar echt iedereen lag plat vant lache, ook de ouders, dus ze waren niet kwaad ofz.
Ohja en gistere, toen ik even naart stadje was, ben ik langs zo een winkeltje geweest en da leek echt keihard op zo'n tweedehandwinkeltje zoals in brussel ofz alleen was dat hier wel een echte winkel :D en heb echt grappige dinge zitte passe en gelache met die verkopers die super vriendelijk waren. Uiteindelijk heb i ker een rode rok gekocht van 1 euro (30Lempiras) dus echt niets..
Toen ik dan terugkeerde naar huis zag ik zo'n vent op de brug liggen, maar da was echt vies, da leek da die dood was omda die daar zo kreupel lag met weinig kleren, maar omdat niemand er echt bijstond veronderstel ik da die gewoon stomdronken was en daar lag te slapen...
Over het onweer hier.. Af en toe begint het hier plots ontzettend hard te waaien en denk ik ohoh storm op komst en beginnen die bomen hier erg schuin te staan. Eén keer wast zelfs zo erg dat plots alle stroom int stad uitviel en moesten we overal zowat kaarsjes plaatsen wat ng wel best gezellig was :D De papa hier nam me zelfs mee naar buiten om te laten zien hoe gevaarlijk het zou zijn moest die grote boom van de buren omvallen. Dan zou ons huisje plat zijn denk ik! Maar allegeluk is da niet gebeurt.. Het echte stormseizoen is pas in december, dus laat ons hopen dat het dit jaar een passief stormseizoen wordt :)
Morgen komt Lore een andere vriendin van AFS Belgica op bezoek en ze blijft hier 3 dage logere, dus da zal wel plezant worde :) Er is hier namelijk een waterpretpark in de buurt dus misschien dat we wel daarheen gaan. Ale maar ik ga jullie eens laten he!
Tot de volgende,
en laat ook iets van jullie horen e ;)
dikke kus x
caroline
17 September 2008 - 18:23
Mama:
bah ik heb het ook niet voor vieze beesten!!
leuk fotootje met die waaier
En nog veel plezier metLore hé! Ik heb ook juist een andere mail naar je gestuurd..
adios!
xxx mama -
17 September 2008 - 20:35
Lynn:
OOhh , caro kvint super om je berichten te lezen.. echt zo typische 'caroline' verhaaltjes :D klach me soms echt dood !! =) Ma kmis u ze meid..!! amuseer je daar nog Dikke kusjes
Lynn. -
18 September 2008 - 13:02
Ann:
Hola chica!
Que tal? Ya peude hablar bastante español? Hehe! Toffe blog en zalige fotos! Ik volg u zeker zenne! Misschien dat ik zelf eens op bezoek kom daar want u blog doet mij echt heimwee krijgen naar Honduras ... Geniet er maar volop van! Ik wens u een fantastisch jaar. Doe ze daar de groete van mij ;) en als ge wa reisinfo of vrage hebt, ge kunt mij altij maile e! Que te vaya muy muy bien, suerte! Adios, besos Ann -
18 September 2008 - 17:32
Astrid:
carolina!!!!wat een wilde verhalen al uit honduras!! : )
ooh we missen je al!! maar het gaat goed met je en dat doet me plezier!!! echt zalige verhalen : )
als ik toevallig binnen dit en een jaar de lotto win, ik sta binnen de week in honduras om je te bezoeken : )
doet da daar nog goe!! voor ons begint volgende week ook terug de lessen! jeej : )
mucho veel liefs van astrid en dikke kus van lukas -
20 September 2008 - 16:10
Farah:
hej Caro..
ja da zijn idd vriendinne vant school. ik doe ook ni ELKE middag iets met hun hoor.. maar als ik bv al weet da ik nix te doen heb vraag ik of ze iets gaan doen, en als ze nix van plan zijn, dan bedenke ze iets, meestal is da dan cake make ofzo :). of gwn buite zitte ofzo. als ge de meisjes van u klas leuk vindt, maar die doen nix, stel dan zelf iets voor. nodig ze uit om iets te doen. of maakt ook ne cake ofzo.
ooh ik heb hier trouwes al tiramisu gemaakt :). wel me andere kaas en koekjes, ma tsmaakte der wel naar en twas lekker seg :).
swel goe da ge me u zusse goe overeenkomt. ik heb da helemaal ni, alleja ni da we ni overeenkome, ma het klikt gwn ni echt. ik heb echt zo geen zin om veel me hen op te trekke. zo saai da ze zijn. ma ge gaat zien, da gaat wel allemaal los lope. ze zijn hier gwn allemaal gewoon van binne te zitte alst warm is, drmee da die ni veel doen. ik heb wel het geluk da als ik mij verveel da ik nr Alex en Clebi kan.
ma kben der zeker van da het u wel zal lukke om vriende te make, zo sociaal da ge zijt :).
dikke kus en hou u goed!! -
25 September 2008 - 11:15
Gekko:
Joepie! Mijn familie woont in je huis. Ik vind je verhaaltjes trouwens super. Nog nooit een blog gelezen waar al zoveel op gepost stond en aangezien hier nog niet zo veel te beleven valt op school, heb ik dus tijd zat om die allemaal te lezen.
Amuseer je en blijf vooral veel schrijven (dan weet ik ook wat te doen op dode momenten).
x, Gekko -
28 September 2008 - 10:08
Ditmar:
Wajow kei mooie foto!!! die grijze
xxx kus sjoe !!!